Services

Het ontwikkelen van software en automatisering is de core business van Twenty Solutions. Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om twee verschillende softwarepakketten met elkaar te laten "praten". In de meeste gevallen is hier een oplossing voor door zogenaamde API- koppelingen van de verschillende software aanbieders te gebruiken. Ervoor zorgen dat deze twee pakketten met elkaar communiceren daarin is Twenty Solutions sterk. Daarnaast is het ontwikkelen en uitrollen van platformen een specialiteit.

Wij kunnen je verrassen, versteld doen staan door out of the box te denken. Zo ben je weer bij in deze veranderende digitale wereld

ONZE SERVICES

Wat wij voor je kunnen betekenen

AUTOMATISERING

Iedereen heeft er wel eens van gehoord; automatiseren. Los van wat het woord betekent zien wij vooral een verbetering van bedrijfsprocessen. Denk aan bijvoorbeeld het importeren van excel bestanden die dagelijks gecontroleerd worden, dat is veel productiever als dit automatisch gaat. Daarnaast kunnen het ook uitgebreidere oplossingen zijn, zoals werknemers/ collega's die dagelijks onderweg zijn bij klanten, hoe lang zijn ze gemiddeld bij een klant en welke kosten brengt dit met zich mee? Wellicht is in een dergelijke situatie het goed om dit digitaal in kaart te brengen met alle factoren die kosten veroorzaken en alle variabelen. Automatiseren is wat ons betreft er voor zorgen dat processen vereenvoudigd worden en/ of controleerbaar. Dit kan uiteen lopen van een simpel document waar dagelijks mee gewerkt wordt tot aan een volledige organisatie monitoren.

ONTWIKKELING

Vandaag de dag wordt eigenlijk alle hardware aangestuurd door software. Vanuit hier zijn wij ook in contact gekomen met het ontwikkelen van hardware. Een combinatie van hard- en software kan zoiets simpels zijn als het aansturen van de lichten in een kantoorpand tot het aansturen van een robotarm die er voor zorgd dat vrachtwagens sneller gelost kunnen worden met minder mankrachten. Door de ontwikkelingen op ons te nemen van zowel de hard- als de software hoeven wij geen nee te verkopen. Dit is vanzelfsprekend goed voor ons, echter nog veel beter voor elk bedrijf.

OPTIMALISATIE

Wellicht ken je het ook, veel van onze klanten wel. Je hebt een software oplossing bij aanbieder A en een pakket bij aanbieder B. Door uw ervaring heb je ondervonden dat wanneer deze pakketten met elkaar samen zouden werken het je een hoop tijd zou schelen. Dit is een perfect punt voor ons om met jou naar de mogelijkheden te kijken. Vaak zien we dat door een externe koppeling het mogelijk is om beide pakketten met elkaar te laten "praten". Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij een pakket bouwen die beide platformen combineert.

COMBINEREN

Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om twee verschillende softwarepakketten met elkaar te laten "praten". In de meeste gevallen is hier een eenvoudige oplossing voor door zogenaamde API- koppelingen van de verschillende software aanbieders te gebruiken. Mocht hier de mogelijkheid niet tot zijn dan is er in 99 van de 100 gevallen een andere oplossing. Juist daarin is Twenty Solutions sterk. Het zoeken en uiteindelijk vinden van een oplossing voor een probleem. Wij komen daarom graag in gesprek en bekijken de verschillende mogelijkheden voor verbeteringen of wellicht iets wat al jaren op de ideeën tafel blijft liggen door de complexiteit.

Onze Services

Onze kracht

AUTOMATISERING

Handwerk omzetten naar een automatisch systeem.

ONTWIKKELING

Platformen met elkaar verbinden.

OPTIMALISATIE

Bedrijfsprocessen verbeteren, versnellen en verduurzamen.