Type website

Voor de een is het allemaal bekende koek, voor iemand anders juist iets waar ze het liefst ver bij weg blijven. Daarom heeft TwentySolutions een configurator gemaakt om je website samen te stellen en direct te zien wat het je gaat kosten. De eerste stap is bepalen wat je met je website wil gaan doen en het makkelijkste is om te bepalen wie je website moet gaan bezoeken. Als je de link naar je website gaat delen met de bezoekers dan kan je kiezen voor een onepager. Dit is een website die uit 1 pagina bestaat, wellicht een hele lange dus je hoeft je niet druk te maken over dat je informatie er niet op kan. Wil je dat je in zoekmachine's zoals google gevonden gaat worden dan moet er veel informatie op verschillende pagina's staan waar de potentiële bezoekers iets aan hebben. Hierdoor wordt je website duurder, maar wordt je ook sneller gevonden. 

Beginnen

Hulp bij je website indelen?

Als er een keuze is gemaakt voor de juiste website dan moet de website worden opgebouwd. Standaard krijg je de header en de footer en kunnen de kleurtjes en logo's worden ingevuld. Daarnaast werkt de website standaard op laptop, tablet en telefoon. Dit is zogenaamd een responsive website. Als je een beetje handig bent en bijvoorbeeld al is een website hebt gemaakt met Wordpress of Strato dan kan je zo aan de slag, mocht je er niet uit komen dan helpen we je natuurlijk graag. Wil jij je liever niet druk maken over het inrichten van de website, dan kunnen wij dit voor je doen. 

Direct samenstellen

Teksten en afbeeldingen

Bij de “je website indelen” staat het geraamte van je website, maar dan moeten we de website gaan aankleden. Er moeten teksten op komen en natuurlijk afbeeldingen of wellicht wel video's. Dit kan je gemakkelijk zelf doen in de blokken, maar ook hier snappen wij dat het wellicht ook wel fijn is om hier hulp bij te krijgen. TwentySolutions heeft een professionele fotograaf die prachtige foto's kan maken die precies passen bij de sfeer van je website. Daarnaast hebben wij een goeie tekstschrijver die teksten kan schrijven die passen bij jouw wensen, maar ook passen bij de doelstelling van de website. 

Start het samenstellen

Mail bij je website?

Als je een website hebt, dan heb je een zogenaamde domeinnaam. Aan die domeinnaam kan je ook een mailadres koppelen. Dan krijg je bijvoorbeeld info@twentysolutions.com of je naam met je website naam achter de @. Wij werken samen met google voor je mail waardoor je gemakkelijk via telefoon, tablet en computer of laptop bij je mail kan komen. Heb je nu al een mail dan kunnen we deze overzetten, je kan ook overleggen met je huidige web beheerder dat de mail bij hun blijft draaien. Als we de mail moeten overzetten dan doen we dit in overleg om er voor te zorgen dat het zo makkelijk mogelijk is en dat er geen mail verloren gaat.

Website bestellen

Nieuw design

Standaard hebben wij een design voor jou klaar staan, daarom kunnen we 1 van de goedkoopste website aanbieders van Nederland zijn. Wil jij toch meebeslissen over hou je website eruit komt te zien, door bijvoorbeeld de opmaak en denkrichting door te geven dan kan dit tegen een bijdrage. Daarnaast is het ook mogelijk om de volledige website naar jouw wensen te designen en vanuit daar te bouwen, echter vragen we dan wel een redelijk bedrag extra. Dit omdat we dan met je gaan zitten en je wensen bespreken. Daarnaast zitten er dan meerdere rondes in het finale design waardoor de website echt van jou wordt. 

Starten